BABKA MAŁA
Babka z ciasta ucieranego, dekorowana czekoladą. Waga 0,30 dkg.
BABKA DUŻA
Babka z ciasta ucieranego, dekorowana lukrem i bakaliami. Waga 0,70 dkg.
BABKA ŚREDNIA
Babka z ciasta ucieranego, dekorowana cukrem. Waga 0,50 kg.
CZEKOLADOWY ZAJĄC
100% biała czekolada belgijska (100g)
z dodatkami
CZEKOLADOWE JAJKO
100 % mleczna czekolada lub deserowa (100g)
z dodatkami
CZEKOLADOWY ZAJĄC
100 % mleczna lub deserowa czekolada (100g)
z dodatkami
BABKA DO KOSZYCZKA
Babeczka z ciasta ucieranego, dekorowana lukrem i ozdobą wielkanocną.
BARANEK WIELKANOCNY MAŁY
Baranek z ciasta ucieranego. Dekorowany ozdobami wielkanocnymi.
MAZUREK WIELKANOCNY
Kruche ciasto przełożone powidłami . Całość dekorowana białą czekoladą.
BARANEK WIELKANOCNY ŚREDNI
Baranek z ciasta ucieranego. Dekorowany ozdobami wielkanocnymi.
CZEKOLADOWO – WIŚNIOWY

Biszkopt czekoladowy, śmietana czekoladowa z dodatkiem wiśni oraz lekka bita śmietana, soczyste wiśnie zatopione w galaretce wiśniowej.
CZEKOLADOWO – WIŚNIOWY
Biszkopt czekoladowy, śmietana czekoladowa z dodatkiem wiśni oraz lekka bita śmietana, soczyste wiśnie zatopione w galaretce wiśniowej.
SERNIK PUSZYSTY
puszysta masa serowa na biszkopcie
MAZUREK POMARAŃCZOWO ORZECHOWY

Ciasto czekoladowo miodowe z nadzieniem pomarańczowym i kremem orzechowym. Wykończone daktylami, czekoladą, żurawiną i migdałami.
MAZUREK POMARAŃCZOWO ORZECHOWY
Ciasto czekoladowo miodowe z nadzieniem pomarańczowym i kremem orzechowym. Wykończone daktylami, czekoladą, żurawiną i migdałami.
BROWNIE
Ciasto mocno czekoladowe, wykończone polewą czekoladową.
SERNIK DOMOWY
masa serowa z dodatkiem soku z cytryny i pomarańczy na kruchym spodzie
MIODOWNIK
ciasto miodowe przekładane kremem grysikowym i powidłem śliwkowym
MILKY WAY
Biszkopty czekoladowe, przełożone kremem waniliowym
CZEKOLADOWY
Biszkopty czekoladowe, przełożone kremem czekoladowym
SZARLOTKA
ciasto kruche przełożone prażonymi jabłkami
DOMINO
Szachownica z masy serowej i masy makowej na kruchym spodzie
MAKOWY Z KRATKĄ
Masa makowa z bakaliami na kruchym spodzie
STRUCLA MAKOWA
ciasto drożdżowe, przełożone masą makową z bakaliami
BABKA JOGURTOWA Z OWOCAMI W FOREMCE

ciasto ucierane z jogurtem upieczone w ozdobnej foremce, udekorowana brzoskwiniami, wykończona żelem z owoców, całość posypana migdałami
BABKA JOGURTOWA Z OWOCAMI W FOREMCE
ciasto ucierane z jogurtem upieczone w ozdobnej foremce, udekorowana brzoskwiniami, wykończona żelem z owoców, całość posypana migdałami
KEKS w foremce
ciasto biszkoptowe z bakaliami
OBŁOCZEK MALINOWY
Ciasto ucierane z bezą i migdałami przełożone bitą śmietaną i malinami
KUKUŁKA
Mocno czekoladowy biszkopt z masą kukułkową i bitą śmietaną
BOUNTY
Biszkopty czekoladowe i wkładka kokosowa, przełożone kremem śmietanowym
ORZECHOWIEC
Biszkopty orzechowe przekładane kremem orzechowym
KRÓLEWICZ
ciasto miodowe przekładane budyniem gotowanym na maśle
SZARLOTKA
ciasto kruche przełożone prażonymi jabłkami
OWOCE LASU

Biszkopt waniliowy, przełożony owocami leśnymi zatopionymi w galaretce, bitą śmietaną o smaku owoców leśnych, całość wykończona galaretką z owocami
OWOCE LASU
Biszkopt waniliowy, przełożony owocami leśnymi zatopionymi w galaretce, bitą śmietaną o smaku owoców leśnych, całość wykończona galaretką z owocami