Skip to content

Torty komunijne

Tort na Komunię to szczególny element każdego przyjęcia.
Nasze produkty są wyjątkowe, do ich przygotowania wykorzystujemy najwyższej jakości naturalne składniki.

Proponujemy torty z naszego katalogu .
1. Wybierz preferowaną wielkość tortu oraz jego kształt.
2. Określ preferowany smak tortu, a nasi najlepsi cukiernicy sprawią, iż stanie się on rozkoszą dla podniebienia.
3. Kolorystyka tortu i jego detale mogą być uzupełnieniem do wybranego motywu dekoracji.

Smaki :
Obłoczek malinowy – biszkopty waniliowe przełożone śmietaną z warstwą malin w galaretce.
Malinowo – czekoladowy – biszkopty waniliowe przełożone kremem czekoladowym z bakaliami oraz śmietaną z warstwą malin w galaretce.
Porzeczkowo – karmelowy – biszkopty waniliowe przełożone konfiturą z czarnej porzeczki oraz połączeniem musi śmietankowego z dodatkiem serka mascarpone i karmelu.
Czarny las – biszkopty czekoladowe przełożone śmietaną czekoladową i wiśniami cherry.
Węgierski – biszkopty czekoladowe przełożone śmietaną z warstwą wiśni w żelu.
Kaprys truskawkowy – biszkopty czekoladowe przełożone śmietaną truskawkową.
Fantazja malinowa – biszkopty waniliowe, przełożone śmietaną malinową.
Oreo – biszkopty czekoladowe przełożone śmietaną z dodatkiem mascarpone i ciasteczkami oreo.
Trzy kolory – biszkopt czekoladowy, waniliowy i orzechowy przełożone kremem czekoladowym i kawowym.
Czekoladowy – biszkopty czekoladowe przełożone kremem czekoladowym.
Rafaello – biszkopty waniliowe przełożone kremem waniliowym z kokosem i migdałami.
Orzechowy – biszkopty orzechowe przełożone kremem kawowym lub orzechowym.
Porzeczkowo – orzechowy – biszkopty orzechowe przełożone konfiturą z czarnej porzeczki oraz kremem kawowym.
Biała czekolada z leśną jagodą – biszkopty waniliowe w połączeniu z musu śmietankowego z dodatkiem serka mascarpone i prażynki z białej czekolady, przełożony nadzieniem z jagód leśnych.
Kinder bueno – na czekoladowym biszkopcie czekoladowa chrupka z warstwą bitej śmietany, następnie biszkopty waniliowe przełożone śmietaną o smaku Konder bueno.
Pistacja z czerwoną porzeczką – na czekoladowym biszkopcie pomiędzy warstwą bitej śmietany żelka z czerwonej porzeczki, następnie biszkopty waniliowe przełożone pistacją z dodatkiem śmietany.

W ofercie znajdą Państwo również:
* ciasta na stół,
* ciastka kruche
* paczki w 3 wagach : 0,5kg; 0,7kg; 1,1kg;

Zapraszamy do kontaktu:
biuro@cukierniawadowice.pl
33 873 29 93