TORT 18
TORT 17
TORT 11
TORT 15
TORT 14
TORT 16
TORT 12
TORT TK01
TORT TK03
TORT TK05
TORT TK04
Minimalna waga tortu od 2,5 kg.
Tort na Komunię to szczególny element każdego przyjęcia.
Nasze produkty są wyjątkowe, do ich przygotowania wykorzystujemy najwyższej jakości naturalne składniki.
Proponujemy torty z naszego katalogu .
1. Wybierz preferowaną wielkość tortu oraz jego kształt.
2. Określ preferowany smak tortu, a nasi najlepsi cukiernicy sprawią, iż stanie się on rozkoszą dla podniebienia.
3. Kolorystyka tortu i jego detale mogą być uzupełnieniem do wybranego motywu dekoracji.
Smaki :
Obłoczek malinowy – biszkopty waniliowe przełożone śmietaną z warstwą malin w galaretce.
Malinowo – czekoladowy – biszkopty waniliowe przełożone kremem czekoladowym z bakaliami oraz śmietaną z warstwą malin w galaretce.
Porzeczkowo – karmelowy – biszkopty waniliowe przełożone konfiturą z czarnej porzeczki oraz połączeniem musi śmietankowego z dodatkiem serka mascarpone i karmelu.
Czarny las – biszkopty czekoladowe przełożone śmietaną czekoladową i wiśniami cherry.
Węgierski – biszkopty czekoladowe przełożone śmietaną z warstwą wiśni w żelu.
Kaprys truskawkowy – biszkopty czekoladowe przełożone śmietaną truskawkową.
Fantazja malinowa – biszkopty waniliowe, przełożone śmietaną malinową.
Oreo – biszkopty czekoladowe przełożone śmietaną z dodatkiem mascarpone i ciasteczkami oreo.
Trzy kolory – biszkopt czekoladowy, waniliowy i orzechowy przełożone kremem czekoladowym i kawowym.
Czekoladowy – biszkopty czekoladowe przełożone kremem czekoladowym.
Rafaello – biszkopty waniliowe przełożone kremem waniliowym z kokosem i migdałami.
Orzechowy – biszkopty orzechowe przełożone kremem kawowym lub orzechowym.
Porzeczkowo – orzechowy – biszkopty orzechowe przełożone konfiturą z czarnej porzeczki oraz kremem kawowym.
Biała czekolada z leśną jagodą – biszkopty waniliowe w połączeniu z musu śmietankowego z dodatkiem serka mascarpone i prażynki z białej czekolady, przełożony nadzieniem z jagód leśnych.
Kinder bueno – na czekoladowym biszkopcie czekoladowa chrupka z warstwą bitej śmietany, następnie biszkopty waniliowe przełożone śmietaną o smaku Konder bueno.
Pistacja z czerwoną porzeczką – na czekoladowym biszkopcie pomiędzy warstwą bitej śmietany żelka z czerwonej porzeczki, następnie biszkopty waniliowe przełożone pistacją z dodatkiem śmietany.
W ofercie znajdą Państwo również:
* ciasta na stół,
* ciastka kruche
* paczki w 3 wagach : 0,5kg; 0,7kg; 1,1kg;
Zapraszamy do kontaktu:
biuro@cukierniawadowice.pl
33 873 29 93
Minimalna waga tortu od 2,5 kg.